somos teresianes dest copy

Per segon any consecutiu, els alumnes han grabat un divertit video on apart de donar el missatge han visualitzat la idea de portar una peça del revés el 24 de maig com a mostra de la voluntat de donar-li la volta al món.

L’Ester Borrás, responsable de pastoral de l’escola, presenta així el seu video: “En un bon ambient de colònies el dia 24 de maig els alumnes de Cicle Mitjà ens vam sumar a la campanya SOMOS, girant-nos una peça de roba. Amb els nostres petits gestos també volem canviar el món!!”. Mira aquí el video.

Un cop més l’escola no ha dubtat en posar-se al costat de Mans Unides i de les altres 34 ongs que conformen la Campanya Somos i no deixa passar l’oportunitat de conscienciar als seus alumnes i les seves families de la importància de col.laborar amb una ong.

Mira el video de l’any passat a la noticia de la web.

Més informació de la campanya SOMOS Units per a canviar el món

Comparteix!FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>