El dissabte 11 de maig es van lliurar a Madrid els premis finals del Concurs de Clipmetratges 2013 “El teu punt de vista pot canviar el món” de Mans Unides.

I precisament, en aquest any 2013 en què Mans Unides se centra en la desigualtat entre home i dona amb la seva campanya “No hi ha justícia sense igualtat” les guanyadores del concurs de la categoria escolar pel millor clipmetratge han estat dones, i a més catalanes, tres joves estudiants de Batxillerat de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, amb el video “Lluita” que mostra les desigualtats que pateixen les dones encara que siguin de diferentes generacions.

Igualment, també ha guanyat Catalunya a l’altre categoria escolar, la de la trilogia, ja que el Premi a la Millor Trilogia ha estat per al Col·legi Pare Damián Sagrats Cors de Barcelona amb els videos “Perquè tots tenim dret a una vida digna”, “Guanyem la partida a la pobresa” i “Però aixo no aquesta bé.

Tant el video “Lluita” com aquests videos del Col·legi Pare Damián Sagrats Cors van estar també els guanyadors de la final catalana del concurs. Amb aquest èxit aclaparador dels centres catalans, les nostres escoles demostren el seu alt nivell en implicació social, creativitat i domini de la tècnica audiovisual.

També cal destacar que a la categoria general del concurs el primer premi, al millor clipmetratge, també ha estat per un video català: “Crida pel canvi” fet per Lucía Mencos i Camila de Ros, dues joves universitàries barcelonines de 21 anys.

Mira aquí els videos, les fotos de la gala i la noticia completa.acto final madrid recort

Comparteix!FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>