El 16 d’abril a la gala dels clipmetratges al CaixaForum de Barcelona es van donar a conèixer els vídeos guanyadors de Catalunya a nivell escolar: la trilogia del Col·legi Padre Damián-Sagrats Cors de Barcelona i el clipmetratge guanyador ‘Lluita!’ de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró.

A més, l’aparició de l’actriu de ‘Polseres Vermelles’, Laia Costa, que encarna el paper de Rym en la sèrie, va despertar l’emoció dels seguidors del públic.

Troba a la noticia de la web de Mans Unides totes les fotografies de l’acte, dels premiats, de la Rym així com mira tots els videos guanyadors.

El vídeo guanyador de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró porta com a tìtol ’Lluita!’.

Video Lluita de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró

Final Catalana Concurs de Clipmetratges de Mans Unides

La trilogia vencedora del Col·legi Padre Damián-Sagrats Cors de Barcelona va guanyar amb els clipmetratges ‘Perque tots tenim dret a una vida digna’, ‘Guanyem la partida a la pobresa’ i ‘Però això no està bè!’. Mira’ls a la noticia de la web clicant aquí.

Comparteix!FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>