Des de Mans Unides, juntament amb altres 34 ONGs, volem comptar amb vosaltres per a la segona edició de la campanya SOMOS d’homenatge al soci de les ONGs, que enguany culmina en el Dia SOMOS – divendres 24 de maig.
600

Apart de posar-se una peça de roba a l’inrevés, hi ha quatre activitats més per desenvolupar el 24 de maig en els centres: una activitat col·lectiva pel pati i una activitat d’aula ajustada a tres diferents ciceles: Infantil, Primària i Secundària.

Descarrega’t les fitxes de les activitats i el dossier informatiu de la campanya per a escoles.

“Reconèixer la tasca dels donants, reforzant positivament l’acció de col·laborar com a motor TANGIBLE d’un món millor” i mantenint el símbol de portar una peça del revés el 24 de maig com a mostra de la nostra voluntat de donar-li la volta al món és l’objectiu d’aquesta campanya i és per això que les escoles, amb la seva vitalitat, són de vital importància per a la campanya.
Troba tota la informació del dia SOMOS per a escoles a la nostra noticia de la web de Mans Unides.
Comparteix!FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>